La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Una partida simultània d'escacs al Centre de Ponent obre els actes de la Ciutat Europea de l'Esport

Data de publicació: 2/1/2008

El mestre internacional lleidatà Guillem Baches jugarà contra 15 interns aquest divendres

ESPORTSVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


Una partida simultània d’escacs entre el mestre internacional Guillem Baches i 15 interns del Centre Penitenciari de Ponent és la primera convocatòria que s’organitza a Lleida com a Ciutat Europea de l’Esport. La sessió es farà el dia 4 de gener, a les 11 h, a la presó. L’acte l’han presentat avui el tinent d'alcalde i regidor d’Esports de la Paeria, Txema Alonso, el director dels serveis territorials de Justícia a Lleida, Lluís Franco, i el director del Centre Penitenciari de Ponent, Manuel Ramon, acompanyats per Baches.

Alonso ha destacat l’èxit de la iniciativa, que ha comptat amb la participació de cinquanta reclusos. Aquests dies ja s’estan fent les partides de la lligueta interna de la qual sortiran els finalistes. De la seva banda, Lluís Franco ha subratllat l’interès per realitzar “activitats normalitzadores” al centre, on actualment hi ha ingressades 980 persones. El concurs artístic “Marraco” i els cursos de formació ocupacional per a interns que es fan a través de l’Institut Muicipal de Treball són altres línies de col·laboració entre la Paeria i el departament de Justícia per afavorir la reinserció dels reclusos. Manuel Ramon s’ha mostrat satisfet per aquesta iniciativa que “obre el Centre de Ponent a la societat”.

<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.