Portal de transparència de l'Ajuntament de Lleida
Inici » La transparència

La transparència

La transparència garanteix que els habitants de Lleida puguin conèixer l’activitat pública de l’Ajuntament de Lleida i tinguin accés a la informació i documentació pública, millorant la confiança entre el govern i la ciutadania.

El Portal de Transparència facilita l’accés a la informació pública als ciutadans d’una manera estructurada, permanent i actualitzada. Donant compliment al que estableix la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de Transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Informació de transparència de l’Ajuntament de Lleida

Tota informació de transparència de l’Ajuntament de Lleida segons Llei 19/2013, de 9 de desembre, de Transparència, accés a la informació pública i bon govern la pot trobar recopilada al Portal de Govern obert i transparència Ajuntament de Lleida - Consorci Administració Oberta de Catalunya així com la dels seus ENS dependents.

Dades obertes de Lleida - Open Data

La transparència va relacionada amb l’obertura de dades, això es fa mitjançant l’accés a les dades de les que disposa l’Ajuntament de Lleida amb el que es coneix com Dades obertes de Lleida - Open Data.

Les dades obertes són la posada a disposició a la societat, de les dades que gestiona l’administració pública en formats fàcils de manipular.

Participació ciutadana

Facilita la participació ciutadana en els assumptes de govern per tal que coneguin les decisions i puguin opinar en els àmbits que els afecta directament. Aquesta participació es pot fer mitjançant l’ús d’internet, en el cas dels processos participatius en xarxa, els fòrums d’opinió, la bústia de queixes i suggeriments, etc.

 

Cost d’aquest lloc web

Aquest projecte no ha suposat cap despesa pressupostària ni ha estat externalitzat per part de l'Ajuntament de Lleida.

  • Processos Participatius
  • Dades obertes de Lleida Open Data
  • Pressupostos Ajuntament de Lleida
  • Seu Electrònica


Contacta Pl. Paeria, 1
25007
Lleida (Spain)

Infoparticipa
Xarxes socials

 

logo red

paeria.cat