Lleida Marxa
Inici Seu electrònica Tràmits i serveis
Tràmits i serveis

Ocupació temporal de la via pública: mudances, càrrega i descàrrega i talls de carrer

Tràmit per sol·licitar ocupacions temporals de via pública (vorera o calçada), circulació de vehicles amb pesos o longituds superiors a les pemeses en les vies urbanes, o per desviaments puntuals de trànsit.

L'ocupació haurà de complir amb les condicions específiques d'ús de la via pública i pot devengar, si s'escau, la taxa que correspongui.

 Aquest tràmit es pot realitzar per part de particulars o d'empreses, persones emprenedores i altres professionals que realitzin actuacions de forma periòdica a la via pública. Caldrà omplir l'imprès de sol·licitud i presentar-ho a l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana o bé tramitar-lo en línia des d'aquesta pàgina des de l'opció "Tramitar".

La sol·licitud d'ocupació s'ha de sol·licitar 48 hores abans que es pretengui efectuar l'ocupació. En cas que l'ocupació impliqui talls en carrers principals, s'ha de comunicar, com a mínim, 3 dies abans.

Característiques

Com es fa

  
Tramitar a la Carpeta Ciutadana

Tramitar a la Carpeta d'Empresa

Documents


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.