Lleida Marxa
Inici Seu electrònica Tràmits i serveis
Tràmits i serveis

Informe previ d'arqueologia per obres

L'informe d'Arqueologia Municipal és un informe relatiu a la possibilitat que es puguin conservar les restes d'èpoques anteriors en la zona de la ciutat on es proposa construir. Indica la necessitat o no de realitzar sondejos arqueològics.

Si els resultats d'aquests sondejos resulten positius caldrà procedir a realitzar una excavació arqueològica del solar.

Aquest informe, de caràcter obligatori i previ, és un dels documents requerits a l'hora de sol·licitar una llicència per executar una obra major.

Característiques

Com es fa

Ajuda
  

Documents


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.