La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Le texte qui suit est traduit par un traducteur automatique de Google.

Nit sonora, el 4 de setembre a la Panera

Data de publicació: 30/6/2010

Hi intervindran els lleidatans Miquel Salla, Núria Nieto i Audioguide Live

CULTURA

Cartell alta resolució. (193,8 KB)
Dossier. (405 KB) Document PDF

Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


La tinenta d'alcalde Montse Parra i el regidor Oriol Yuguero han presentat avui a La Panera la nova edició de Nit Sonora que tindrà lloc el 4 de sembre. Es tracta d'un Festival de música d’avantguarda i arts visuals que mostra les experiències que tenen lloc en el camp de la creació contemporània i les múltiples interseccions que es donen entre la música i altres disciplines artístiques, com ara el so i la imatge. La particularitat és que les audicions es realitzen amb auriculars, amb la qual cosa no es produeix cap molèstia per al veïnat de la zona.

Amb aquesta cita, que l'any passat va reunir al voltant de 400 persones, es vol mostrar el panorama de la música i cultura electrònica i contemporània amb projectes de l’escena local, nacional i internacional per tal de mostrar les sinergies actuals entre la música, l’art i les noves tecnologies.

El públic hi trobarà diferents formats com dansa contemporània, lives, visuals, dj’s i videoart, que tenen com a denominador comú la experimentació en la creació contemporània.

Hi intervindran Electrònic Performers (Barcelona), Miquel Salla (Lleida), Núria Nieto-AM+ (Lleida), Aurora Crew+Visual Brothers (Vic), Clara Moto+Mox Alemanya-Regne Unit), Audioguide Live (Lleida), Murcf+Antivjs (Mèxic-Regne Unit) i David Keno (Berlin) 

Nit Sonora és un projecte .de la Regidoria de Joventut, el Centre d’Art la Panera i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Lleida, amb el suport de l’Associació Juvenil per les Noves Tendències d’Art Multimèdia (AM+).

Les activitats, es realitzaran durant la tarda-nit del dissabte 4 de setembre de 2010 al Centre d’Art la Panera, a l’exterior de l'església de Sant Martí i a la sala de festes Cotton Club.

La direcció artística del cartell ha estat a càrrec del fotògraf Joan Vicent Cantó i l’estudi de Disseny SOPA Graphics.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Avís légal
Accessibilité
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.