La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 1/7/2022

Comencen les proves de la tercera edició del Concurs Internacional de Piano Ricard Vinyes Kids and Youth


Durant tot el dia d’avui, 13 joves d’entre 15 i 17 anys gaudeixen de gairebé 30 minuts per mostrar el seu virtuosisme a un jurat format entre altres per Federica Stellini i Félix Gottlieb

COMUNICACIÓ

La Sala 2 de l’Auditori Municipal Enric Granados acull avui, des de bon matí, les proves eliminatòries del Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes Kids and Youth corresponents a la III Categoria (fins a 17 anys), proves que està previst es desenvolupin al llarg de tot el dia. Ahir, durant la recepció dels participants, dos dels inscrits no es van poder presentar, per la qual cosa, finalment, seran 13 els concursants que prenguin part en aquesta categoria.

El repertori exigit a cada concursant de la III Categoria és una peça de l’època barroca, un estudi de lliure elecció, el primer moviment ràpid d’una sonata clàssica i una o més peces de lliure elecció, interpretacions per les quals tenen un temps que oscil·la entre els 25 i 30 minuts.

Cada recital està essent avaluat per la totalitat dels components del jurat, entre els quals cal assenyalar la participació de Federica Stellini, pianista italiana establerta a Suïssa, degana de piano del “Conservatoire Populaire” de Ginebra, i Félix Gottlieb, pianista i clavecinista alemany d’origen rus, que posseeix una dilatada carrera com a concertista i com a pedagog.

Aquest vespre, mentre el jurat delibera sobre els recitals dels participants en la Categoria III, tindrà lloc la recepció dels concursants de les categories I i II (fins a 11 i fins a 14 anys, respectivament), els més petits del concurs.

Cal recordar que demà, 2 de juliol, les proves d’ambdues categories continuaran al llarg de tot el matí a la Sala de Cambra de l’Auditori Municipal, amb un horari previst de 10 a 13.15 h. Tothom que estigui interessat pot assistir a les proves i gaudir del nivell dels concursants més joves.

A la tarda, a les 19 h, es realitzarà el Lliurament de premis de les tres categories. Un acte que estarà presidit pel regidor de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica de l’Ajuntament de Lleida, Jaume Rutllant, i que es clourà amb una breu actuació dels guanyadors. 


Versió de la notícia per imprimir


Compartir<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.