La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 26/5/2022

La Paeria assumeix el pagament de les obres de modernització del reg de l’Horta per a les finques municipals


El Paer en Cap, Miquel Pueyo, ha presidit avui la Junta General de la Comunitat de Regants del Canal de Pinyana i ha anunciat que el ple de demà debatrà el conveni amb la Junta de Sequiatge per a fer possible la liquidació d’aquest import, de 158.269,13 euros

ALCALDIA

El Paer en Cap, Miquel Pueyo, ha presidit avui la Junta General de la Comunitat de Regants del Canal de Pinyana, que s’ha celebrat aquest matí en la seu de l’entitat. Pueyo ha informat els regants que el ple ordinari de la Paeria debatrà i, si s’escau, aprovarà demà el conveni entre l’Ajuntament i la Comunitat de Regants de l’Horta de Lleida, la Junta de Sequiatge, per a la modernització del reg del sector A de l’Horta de Lleida.

D’aquesta manera, la Paeria liquidarà la seva part corresponent del cost d’aquestes obres, com a propietària de diverses finques de regadiu, amb una superfície total de 50,59 hectàrees. En total, l’Ajuntament assumirà el pagament de 158.269,13 euros.

Durant la reunió, el president de la Junta de Govern del Sindicat de Regs, Ramon Piqué, ha explicat als regants que han assistit a la trobada la liquidació del pressupost de l’any 2021, que s’ha tancat amb un superàvit de 38.003 euros, així com les activitats i gestions dutes a terme durant els últims mesos. 


Versió de la notícia per imprimir


Compartir<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.