La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 26/5/2022

Torna El Pot Petit a Lleida


Amb el seu espectacle “Dins el Pot Petit” al Teatre de la Llotja el 3 de juliol, a les 17 hores

La venda d’entrades serà exclusivament a través d’internet

REGIDORIA DE CULTURA, CIUTAT I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

El proper 3 de juliol, a les 17.00 hores, torna El Pot Petit a Lleida. Serà al Teatre de la Llotja amb l’espectacle “Dins el Pot Petit” que girarà aquest estiu per última vegada.

La companyia dona la benvinguda a dins el Pot Petit, un món diferent, un viatge a una terra meravellosa on els límits de l’univers són els límits de la imaginació. En aquesta dimensió el públic no només hi podrà veure  amb els ulls o sentir-hi amb les orelles. Aquí hi ha dracs, elefants, lleons... fins i tot, formigues rockeres. Dins el Pot Petit tot és possible

“Dins el Pot Petit” és un espectacle en què es presenta un trosset d’aquest món tan màgic on viuen la Jana, en Pau, la Melmelada Band i molts dels seus amics. Per fer-ho, l’espectacle compta amb tretze músics a l’escenari que fan sonar les cançons d'El Pot Petit. Una experiència que les famílies recordin per sempre. Una ocasió magnífica per viure les cançons que s'estan convertint en una part de la banda sonora d'un gran nombre de llars.

La venda d’entrades serà exclusivament a través d’internet. El preu és de 20 € i entrada gratuïta per a menors de 3 anys sempre que no ocupin seient.


Versió de la notícia per imprimir


Compartir<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.