La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 25/5/2022

El Turó de la Seu Vella recupera visitants després de la frenada per la pandèmia


Durant l'any 2021, va assolir un 75% dels visitants i usuaris del 2019, l'últim any abans de la Covid-19, mentre que els primers 4 mesos de 2022 ja superen en un 4% les xifres de fa tres anys

SEU VELLA

El Consell General del Consorci del Turó de la Seu Vella ha celebrat aquest matí la seva reunió ordinària, en la qual s'han donat a conèixer les dades sobre el nombre de visitants i d'usuaris en diferents activitats al turó, que s'estan recuperant clarament, després de la frenada ocasionada per les restriccions imposades en la lluita contra la pandèmia de la Covid-19.

Durant l'any 2021, malgrat que encara es mantenien restriccions, la xifra de visitants (45.035) i d'usuaris (22.966) va sumar un total de 68.001 persones, un 75% dels que hi havia l'any 2019 (90.623), l'últim abans de la pandèmia. A més, s'aprecia una clara millora a partir de l'estiu, a mesura que també anava millorant la situació epidèmica. Respecte al 2020, l'increment de l'afluència al Turó de la Seu Vella és d'un 234%.

Pel que fa a l'inici de 2022, entre gener i abril, un període gairebé ja sense restriccions, el nombre de visitants i usuaris totalitza 26.172 persones, un 4% més que el 2019, gràcies a l'afluència més gran a les activitats organitzades. Les visites encara estan un 15% per sota de les de fa tres anys.

Nomenament del director del Consorci

Durant la reunió del consorci també s'ha donat compte de la proposta de nomenament del director, que continuarà sent Joan Baigol Guilanyà, un cop tancat el concurs obert per cobrir aquesta plaça.


Versió de la notícia per imprimir


Compartir<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.