La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 1/6/2021

Inici de la campanya Compra i descobreix Catalunya


A la ciutat de Lleida hi participen uns 200 establiments dels barris de Magraners, Centre Històric i aquest any s’hi sumen La Bordeta i els carrers Democràcia i Remolins

REGIDORIA DE CONSUM, COMERÇ I MERCATS

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats, és un dels 32 ajuntaments organitzadors de l’onzena edició de la campanya de la Xarxa de Barris Antics que, aquest any, canvia de nom i s’anomena “Compra i descobreix Catalunya”.

La setmana passada es van distribuir els materials de la campanya amb cartells i butlletes, perquè avui, primer de juny, es pugui realitzar l’acció promocional. Cal recordar que aquesta campanya té com a objectiu dinamitzar el comerç local, però també es fixa com la promoció del territori.

A la ciutat de Lleida participen en la campanya uns 200 establiments dels barris de Magraners, Centre Històric, i aquest any s’hi sumen La Bordeta i els carrers Democràcia i Remolins. Es repartiran 33 premis. D’aquests, 32 són per a clientes i clients que recullin i emplenin les butlletes que trobaran als establiments i que els permet participar en el sorteig. Alhora, es lliurarà un altre premi per a un dels establiments participants.

La campanya està organitzada per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, que enguany està formada per 32 municipis de Catalunya: 14 de Barcelona, 9 de Lleida, 8 de Tarragona i 1 de Girona. A més, compta amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Lleida i Tarragona, i de les associacions de comerciants de cadascuna de les poblacions organitzadores.

L’any passat, en plena pandèmia per la Covid-19, la campanya es va desplaçar al mes d’octubre. Aquest 2021, gràcies a la millora en els indicadors sanitaris que permeten la mobilitat i la reobertura de comerços, la campanya recupera les seves dates habituals a les portes de l’estiu. Es pot ampliar informació a https://comercmercatsconsum.paeria.cat/ o bé a https://xarxabarris.cat/


Versió de la notícia per imprimir


Compartir<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.