La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 12/5/2021

Miquel Pueyo: “Reitero el meu compromís de continuar vivint d’acord amb les limitacions que la pandèmia encara ens imposa a tots”

El Paer en Cap demana disculpes per ser en un restaurant més enllà de les 11 del vespre

ALCALDIA

Lleida ha viscut, entre divendres i dimarts, la Festa Major. Aquests dies han coincidit amb la reobertura de bars i restaurants als vespres i, amb la voluntat de celebrar la festa i donar suport a la restauració i l’hostaleria, el Paer en Cap, Miquel Pueyo, va sortir a sopar. “És un sector que s’ha vist molt afectat per les restriccions sociosanitàries i volíem ser en aquesta represa”, ha manifestat l'alcalde.

A la capital de Segrià, a l’hora de sopar va caure un aiguat que va inutilitzar temporalment bona part de les terrasses dels bars i restaurants. Això, sumat a l'alta demanda de sopars que hi havia pel fet de ser Festa Major va comportar que el servei s'endarrerís considerablement. Per aquest motiu, molts sopars es van allargar més de l'hora marcada pel Procicat i a les 11 de la nit encara no s’havien acabat.

Pueyo explica que és “una situació comprensible donades les circumstàncies climatològiques i de demanda, però que no podem normalitzar en un context de pandèmia i d'alarma sociosanitària.” I afegeix: “Per molt raonables que puguin resultar aquestes explicacions, per molt que jo no hagués estat prou pendent de l’hora, és innegable que tots —i jo el primer— ens hem de responsabilitzar dels nostres actes. Per això vull lamentar la situació creada, demanar personalment excuses a la ciutadania per aquest incompliment i reiterar el meu compromís de continuar vivint d’acord amb les limitacions que –malgrat l’expansió de la vacunació— encara ens imposa a tots la pandèmia”.


Versió de la notícia per imprimir


Documents adjunts
Tall de veu del paer en cap Miquel Pueyo 1.  (276,1 KB)

Tall de veu del paer en cap Miquel Pueyo 2.  (367,4 KB)


Compartir

 << Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.