La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 22/12/2020

La Paeria i l’ATM de Lleida mantindran congelades les tarifes del transport públic per l’any vinent

Autobusos de Lleida tancarà l’any 2020 amb una caiguda de prop del 50% d’usuaris, com a conseqüència dels efectes de la pandèmia 

REGIDORIA DE MOBILITAT, VIALITAT, TRÀNSIT I HORTA

L’Ajuntament de Lleida mantindrà congelades les tarifes per l’any vinent del transport públic que gestiona, que són el bitllet senzill del bus urbà (1,2€) i les targetes T-Estudiant (5€ per 10 viatges) i T-Nostra B (2,85€), a més de les targetes gratuïtes T-Temps, T-Nostra A i T-Jove, ha explicat Joan Ramon Castro, regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta.

La mesura està en consonància amb la decisió presa avui per l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de Lleida de mantenir també el preu dels títols integrats del transport públic que gestiona (T-10, T-10/30, T-50/30 i T-MES), malgrat el dèficit ocasionat per la pandèmia de la Covid-19.

Castro ha participat avui a la reunió del Consell d’Administració de l’ATM de Lleida, en la qual s’ha acordat també ampliar fins al 31 de març la validesa dels títols carregats i no consumits a causa de l’estat d’alarma.

El regidor ha destacat l’important impacte que la pandèmia ha tingut en el nombre d’usuaris al transport urbà de Lleida, amb una caiguda mitjana global pròxima al 50%, passant d’una mitjana d’uns trenta mil usuaris diaris l’any 2019 a una xifra al voltant dels quinze mil l’any 2020. “És feina de tots intentar canviar aquesta tendència, tot i que mentre duri la pandèmia serà difícil fer-ho. És per això que creiem que és important fer l’esforç per no apujar les tarifes i seguir promovent l’ús del transport públic”, ha assenyalat Castro.  


Versió de la notícia per imprimir


Compartir

 << Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.