La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 10/2/2020

La Paeria executa les obres de construcció del carril bici a l'avinguda Doctor Fleming


Aquesta primera fase, que tindrà una durada de dos mesos, abasta el tram de Magí Morera al Passeig de Ronda i durant aquest any es farà també la segona, entre Ronda i Alcalde Pujol

REGIDORIA D'URBANISME

L'Ajuntament de Lleida ha iniciat les obres de construcció del carril bici a l'avinguda Doctor Fleming, en una primera fase, que abasta d'un espai de 186 metres, des de la intersecció amb el carrer Magí Morera, fins al Passeig de Ronda, a l'altura del Mercat municipal.

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, ha visitat aquest matí les obres, acompanyat del regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, Joan Ramon Castro, i ha destacat que aquest és un tram clau per completar la connectivitat de l'eix nord-sud de la ciutat.

El nou carril bici estarà segregat del trànsit motoritzat i respecte dels vianants i quedarà protegit per una mitjana amb arbrat, per fer més confortable el seu ús. També s'adaptaran les voreres dels diferents punts per on transita el carril bici amb els rebaixos corresponents.

Per fer espai per al carril bici, l'aparcament existent en bateria es passarà a filera i l'aparcament en filera que hi ha just davant el Mercat municipal de Ronda-Fleming es desplaçarà per deixar espai al carril bici, reduint de dos a un els carrils de circulació en sentit Passeig de Ronda. També està previst senyalitzar el tram de carril bici que creua el Passeig de Ronda, tocant al pas de vianants. El temps previst d'execució de l'obra és de dos mesos i el pressupost és de 66.093,04 euros, cofinançats per una ajuda del fons Feder.

Segona fase durant aquest any

Aquesta obra es completarà amb una segona fase, que està prevista executar aquest mateix any i que abastarà el tram de l'avinguda Doctor Fleming que va des de l'encreuament amb el Passeig de Ronda, fins a Alcalde Pujol, on enllaçarà amb el tram existent, interconnectant la xarxa. La previsió és que el carril de circulació que passa tocant al Camp d'Esports passi a ser exclusiu per a vianants i ciclistes, amb espais separats, entre l'avinguda de Navarra i Alcalde Pujol.


Versió de la notícia per imprimir


Compartir

 << Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.