La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 19/12/2017

Les accions formatives de l’Institut Municipal d’Ocupació permeten que 76 joves trobin feina i que 57 reprenguin els estudis


L’ens de l’Ajuntament de Lleida lliura els diplomes als 227 joves que han realitzat cursos de diferents especialitats

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha felicitat els equips docents de l’Institut Municipal d’Ocupació i els 227 joves que han realitzat 12 accions formatives. Aquests cursos, organitzats per l’ens de la Paeria amb el suport de la Generalitat, han permès que 76 nois i noies hagin trobat feina i que altres 57 hagin reprès els seus estudis.

El paer en cap ha animat els joves a continuar formant-se al llarg de tota la seva carrera, una actitud que cal tenir present davant el repte que representa el fet que moltes de les futures ocupacions encara no existeixen en l'actualitat. També el tinent d’alcalde Rafael Peris ha insistit en la necessitat de seguir estudiant i aprenent, perquè el món es troba davant la quarta revolució industrial, marcada per la creixent rellevància de les innovacions tecnològiques.

Els joves que avui han rebut els seus certificats han cursat els programes següents:

- Obrint portes: per a menors de 30 anys, inscrits en el programa de Garantia Juvenil i amb estudis superiors (universitaris o cicle formatiu de grau superior). Formació realitzada: Business English Solutions, tecnologies de la informació i la comunicació, community manager i comunicació/gestió d’equips.

- Joves per l’ocupació: per a joves d’entre 16 i 25 anys (i menors de 30 anys en cas de persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%) i que es troben en l’atur, amb l’ESO aprovada o sense. Formació realitzada: auxiliars de magatzem, de perruqueria i estètica, comerç, paleteria, serveis administratius i fusteria.

- Casa d’Oficis-Treball als Barris: per a joves d’entre 16 i 24 anys que es troben en l’atur i que tenen un mínim de formació assolida (ESO, batxillerat o cicle formatiu de grau mitjà o similar). Formació realitzada: operacions auxiliars de fabricació mecànica/soldadura, jardineria, pintura decorativa en construcció i dinamització sociocultural.

A l’acte de cloenda del curs i de lliurament dels diplomes han participat els regidors Paco Cerdà, José María Córdoba i Joan Vilella.


Versió de la notícia per imprimir


Compartir<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.