La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 18/12/2017

Sopar solidari a Pardinyes


El tinent d’alcalde i regidor del barri, Rafael Peris, participa en l’acte a benefici de Caritas parroquial

La Fundació barri de Pardinyes ha organitzat aquest dissabte el “Sopar del Pobre”, un àpat solidari per ajudar les famílies més humils del barri. Amb aquesta iniciativa, la fundació pretén recaptar diners per completar els lots que Càritas lliura per Nadal a les famílies amb més necessitats. El tinent d’alcalde i regidor del barri, Rafael Peris, ha assistit a l’àpat, que ha consistit en un plat de sopa de pa escaldat, una ampolla d’aigua i una peça de fruita (una poma).

Unes 150 persones han participat en el sopar que s’ha fet al local social de Pardinyes. Els veïns que no han pogut anar-hi, però que han volgut solidaritzar-se amb la proposta, han pogut adquirir igualment el tiquet del sopar, que valia 5 euros, constituint les fileres 0 i 1. En total, s'ha recaptat al voltant dels 1.000 euros.

La Fundació barri de Pardinyes, presidida per Jacinto Pèrnia, amb la col·laboració d’Orvepard, amb Rafael Fernández al capdavant, i de diferents entitats, com Shalom, la Confraria de la Sagrada Família, l’ACIP i els grups parroquials, ha programat aquesta acció solidària per sisè any consecutiu. També hi col·laboren altres establiments comercials del barri, aportant els ingredients que formen el menú.

De cara a l’any vinent, la Fundació barri de Pardinyes vol donar un pas més i demanarà als assistents que conviden a la taula a aquestes famílies per fer-les també partícips de l’acció solidaria.  


Versió de la notícia per imprimir


Compartir<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.