La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 30/10/2017

Lleida Tardor Màgica combina màgia i hipnosis en el seu 10è aniversari


Per primera vegada incorpora la hipnosis en el festival, amb l’espectacle “El combate final”, que es farà aquest divendres al Teatre Municipal de l’Escorxador. La “Dolce Vita”, del Mag Lari, també és protagonista de la desena edició, dissabte a la Llotja

La tinent d’alcalde Montse Parra ha remarcat que Lleida Tardor Màgica atansa la màgia a la ciutadania, amb espectacles i tallers per introduir-se en aquest “món màgic”

Lleida Tardor Màgica arriba a la desena edició amb dos espectacles d’alt nivell. Divendres l’espectacle “El Combate Final” permet incorporar per primera vegada al festival la hipnosis. Així, Jordi Ruiz i el Mag Adriaco es retran al combat, a les 20 h, al Teatre Municipal de l’Escorxador. Dissabte, el Mag Lari prendrà el protagonisme amb el seu espectacle la “Dolce Vita”, que representarà a la Llotja.

La tinent d’alcalde i regidora de Polítiques a favor de la Creativitat i la Cultura, Montse Parra, ha presentat la 10a edició de Lleida Tardor Màgica amb els representants de l’Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida (AMIL), organitzadora de la cita, Joan Juncosa, Àlex Cabré i Adrià Codina. Parra ha felicitat l’entitat per aquests 10 anys i ha remarcat que el festival atansa la màgia a la ciutadania, alhora que la convida a aprendre’n i a deixar-se sorprendre per aquest “món màgic”. Els organitzadors han volgut destacar la dècada de Lleida Tardor Màgica i han apuntat que l’any que ve celebraran els 10 + 1 anys juntament amb els 20 anys de l’Associació.

La programació de Lleida Tardor Màgica

-Divendres dia 3 de Novembre al Teatre Municipal de l'Escorxador:

18.30 h - Taller de màgia infantil i taller de màgia adulta. Inclòs amb l'entrada de l'espectacle.

20 h - Espectacle de màgia "El Combat Final" (entrada a 5 euros) i sorpresa final amb la celebració del 10è aniversari de la Lleida Tardor Màgica.

-Dissabte dia 4 de Novembre a la Llotja:

De 10 h a 12 h - Tallers de màgia infantils.

De 12.30 h a 14 h - Gala Familiar.

De 17.30 h a 18.30 h - Màgia al Hall, amb màgia de proximitat.

A les 18.30 h - Espectacle "Dolce Vita", del Mag Lari (Preu Amic - Reduït: 24 € / Preu General: 29 € / Preu Grup: 22 €).

De 10 h a 13.30 h i de 17 h a 18.30 h – Mercadet Màgic.

La Paeria col·labora amb Lleida Tardor Màgica, organitzada per l'AMIL, i que compta amb el suport de Global Club -magazine d'oci, cultura i empresa-.

El Mag Lari s’inspira a la “Dolce Vita” en la pel·lícula clàssica del mateix títol de Federico Fellini per desplegar un repertori de jocs de mans ambientats en paisatges italians. Després dels grans èxits aconseguits amb “Splenda” (amb dues temporades en cartell i més de 85.000 espectadors) i “Ozom”, l’espectacle de màgia més vist durant el Nadal de 2016, el Mag Lari oferirà un “show” amb música, llums i un vestuari per a l’ocasió que li permetran combinar la ironia amb els tòpics italians més simpàtics.

Josep Maria Lari Viaplana, conegut com el Mag Lari, és il·lusionista des de fa 30 anys. Ha actuat a festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i el Japó. La seva popularitat és deguda en part a les seves intervencions, entre altres, a la ràdio i la televisió. Ha rebut premis com l'Arc, el de millor espectacle de Fira Tàrrega, dos Premis Butaca, el Premi Nacional de Màgia i ha sigut finalista al Premi català de l'any. La seva carrera ja compta amb més de 2.500 funcions. Actualment, col·labora setmanalment al programa ‘Hora Punta’ de TVE, presentat per Javier Cárdenas, i treballa en la direcció del nou espectacle del Mago Pop.


Versió de la notícia per imprimir


Àudio
Tall de veu de la tinent d'alcalde Montse Parra sobre la 10a Lleida Tardor Màgica (906,1 KB)


Compartir<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.