La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 28/10/2017

La UE Balàfia presenta 22 equips per a la temporada 2017/18


La marca Kappa torna a Lleida per vestir els més de 300 futbolistes de l’entitat

ESPORTS

La Unió Esportiva Balàfia ha presentat aquesta tarda els 22 equips que aquesta temporada militaran en les diverses categories del futbol base, acollint més de 300 futbolistes.

La novetat d’enguany és el compromís de la marca de roba esportiva Kappa amb el Balàfia. Després d’haver estat la marca dels equipatges de la UE Lleida i transcorreguts uns anys d’absència, la firma tèxtil tornarà a ser present a la ciutat després del compromís adquirit amb l’entitat.

La presentació de la UE Balàfia ha comptat amb la presència de la tinent d’alcalde i regidora dels Recursos i la Hisenda Municipal, Montse Mínguez, que ha assistit a la desfilada dels equips i al castell de focs final, fent costat al president del club Francisco José Rodríguez.

La festa ha acabat amb una revetlla amb l’actuació del grup Koers, que s’ha volgut implicar en l’esdeveniment per les arrels de dos dels seus membres, que van ser jugadors de l’entitat.


Versió de la notícia per imprimir


Compartir<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.