La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 26/10/2017

Una delegació alemanya s’interessa pel model educatiu de les escoles bressol municipals


La tinent d’alcalde Montse Parra ha rebut aquest migdia a la Paeria a la delegació del districte Osnabrück, que està a Lleida en el marc del projecte europeu Erasmus+

Una delegació alemanya del districte Osnabrück visita aquests dies les escoles bressol municipals de Lleida per conèixer el seu model educatiu. La visita s’emmarca en el projecte europeu Erasmus+. La tinent d’alcalde i regidora de l’àrea educativa, Montse Parra, ha rebut la delegació aquesta migdia a la Paeria. Parra els ha donat la benvinguda a la ciutat i ha destacat l’enriquiment d’aquests projectes que comparteixen experiències. Alhora, ha remarcat que Lleida presideix la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores i que això s’exemplifica amb polítiques educatives que contribueixen no només als equipaments educatius, sinó socialment.

La delegació alemanya visitarà 12 de les escoles bressol municipals de Lleida i per conèixer de prop els projectes i els programes que s’estan duent a terme a les escoles, així com el seu model organitzatiu i el projecte educatiu de cadascuna d’elles. La visita, del 25 al 27, s’integra en el projecte Erasmus+, entre l’Ajuntament de Lleida, el Departament d’Ensenyament i el Landkreis d’Osnabrück, que té com a objectiu inicial la potenciació de la Formació Professional i el compartir experiències educatives entre la regió alemanya i la ciutat de Lleida.

 


Versió de la notícia per imprimir


Compartir<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.