La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Nous serveis de bus enllacen Sucs i Raimat amb Lleida

Data de publicació: 29/7/2009

L'ATM posa en marxa una nova línia que uneix Santa Maria de Gimenells, Gimenells, Pla de la Font, Sucs, Almacelles i Raimat.

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques i el consorci de transport públic de l’Àrea de Lleida (ATM de Lleida) han presentat avui nous serveis d’autobús per a enllaçar Santa Maria de Gimenells i Lleida, passant per Gimenells, el Pla de la Font, Sucs, Almacelles i Raimat. Els nous serveis ofereixen 4 expedicions diàries per connectar aquestes poblacions, 2 d’anada i 2 de tornada, els feiners de dilluns a divendres, des d’aquest dilluns, 27 de juliol. Les noves connexions amb autobús neixen a partir de la reestructuració de l’oferta de transport públic existent en aquest corredor, tenint en compte les necessitats de mobilitat detectades, i comptaran amb una inversió pel 2009 de prop de 80.000 euros, a càrrec de l’ATM de Lleida.

El paer en cap, Àngel Ros, acompanyat dels alcaldes que recorre la línia i dels responsables de l'ATM a Lleida, ha viatjat avui en el nou servei d'autobús, una línia que segons ha destacat l'alcalde cobreix un àrea significativa de Lleida des del punt de vista de la seva riquesa agrícola i paisatgística. Ros ha remarcat així mateix els bons índexs d'ús de transport públic assolits per Lleida durant el 2008 amb un 6%, tendència que també és positiva durant aquest any amb un augment, fins ara, del 3%. Arxiu de so Àngel Ros.


Amb l’objectiu d’arribar a nous nuclis fins ara allunyats de la xarxa de transport públic, millorar l’accés i les comunicacions, i garantir l’eficiència i competitivitat dels serveis d’acord amb la demanda existent, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques i l’ATM de l’Àrea de Lleida han impulsat la reestructuració de les connexions amb autobús entre Santa Maria de Gimenells i Lleida, passant per Gimenells, el Pla de la Font, Sucs, Almacelles i Raimat.

Noves expedicions fins a Santa Maria de Gimenells

Així, es millora la comunicació entre Santa Maria de Gimenells i Lleida, amb parada a Gimenells, el Pla de la Font, Sucs, Almacelles i Raimat amb l’establiment de 4 expedicions diàries de dilluns a divendres feiners, 2 d’anada i 2 de tornada, que funcionen des d’aquest dilluns 27 de juliol. Les sortides des de Santa Maria de Gimenells són a les 7.10 i les 15.00 hores, i la tornada des de Lleida, a les 13.45 i les 19.30 hores

Els nous serveis s’afegeixen a les 14 expedicions, entre anades i tornades, que s’ofereixen actualment tots els dies feiners entre Alpicat i Lleida.

També s’ofereix una expedició d’anada i una de tornada entre Raimat i Almacelles passant per Santa Maria de Gimenells, Gimenells, Pla de la Font i Sucs, cada dijous per tal de facilitar l’accés al mercat d’Almacelles, des d’aquest dilluns 27 de juliol. La sortida, de Raimat, és a les 9.30 hores i la tornada surt d’Almacelles les 12.30 hores.

El servei el gestiona l’empresa Autocars Morell. Aquesta actuació, que comporta una inversió anual de prop de 80.000 euros, correrà a càrrec de l’ATM de Lleida, i formarà part del seu sistema tarifari integrat, de manera que els usuaris es beneficiaran de la possibilitat de fer ús del conjunt de títols integrats d’una zona tarifària.

Aquestes actuacions formen part del conjunt d’actuacions de millora de la xarxa de transport públic previstes en el Pla de Transports de Viatgers de Catalunya 2008-2012 aprovat pel Govern, que pretén promoure i estendre l’ús del transport públic arreu del territori a partir de la implantació de millores en l’oferta i la qualitat dels serveis.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.