La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Impuls a la integració de la línia de rodalies entre Lleida-Cervera-Binéfar i Montsó

Data de publicació: 6/5/2009

Els alcaldes de Lleida, Binéfar, Almacelles i Montsó s'han reunit aquesta tarda amb el Secretari de Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, qui s'ha compromés a estudiar i treballar amb Renfe i el govern d'Aragó la modernització de la línia

ALCALDIA

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, juntament amb els alcaldes de Binéfar, Almacelles i Montsó, s'ha reunit aquesta tarda amb el Secretari de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Manel Nadal, a qui ha traslladat la proposta d'UGT de Lleida-Osca signada el passat mes de març a Lleida on es demana que "el Pla de Transports de Viatgers 2008-2012 aprovat per la Generalitat de Catalunya el passat mes de gener pugui extendre’s també fins a les estacions de tren de Binefar i Montsó”.

Arran de la trobada, el secretari de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya s'ha compromés a impulsar aquesta línia i encetar els contactes amb el govern d'Aragó i RENFE per fer-ho possible, segons ha explicat l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, qui ha valorat molt positivament aquest recolzament del govern català. (Arxiu de so1).

Ros ha remarcat que els municipis de Lleida, juntament amb Binéfar i Montsó comparteixen una mateixa àrea d'influència i la línia potencia la centralitat de Lleida. (Arxiu de so 2).

La Generalitat s'ha compromès a sol·licitar una reunió amb el govern d'Aragó i RENFE per tractar de integració del recorregut. Una trobada que segons ha explicat l'alcalde de Lleida es realitzarà a Montsó "per visualitzar aquesta integració territorial en tots els àmbits".

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.