La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Ros: "La formació i l'aportació de les noves tecnologies són eines privilegiades per millorar la productivitat empresarial"

Data de publicació: 14/4/2009

L'alcalde de Lleida ha participat en la II Trobada de Clientes d'IFR Group, on ha pronunciat la conferència "Com les tecnologies ajuden a superar la crisi"

ALCALDIA

El paer en Cap, Àngel Ros, ha apostat avui per la formació, tant en els graus universitaris com en la formació professional, i l'aportació de les noves tecnologies com a "eines privilegiades per millorar la productivitat empresarial i, per tant, la competitivitat de l'economia espanyola". (ARXIU DE SO) Aquests són els dos eixos bàsics on se sustenta, segons ha exposat avui l'alcalde de Lleida en la II Trobada de Clientes d'IFR Group, la postura que han de prendre les empreses davant l'actual situació de crisi.

L'alcalde de Lleida ha pronunciat la conferència " Cómo las tecnologías ayudan a superar la crisis" en presència d'una cinquantena de representants d'empreses d'arreu d'Espanya, clientes de la firma IFR Group, amb seu al PCiTAL. En aquest marc, Ros ha recordat que eines com els parcs científics, els vivers d'empreses o els bussiness angels són instruments per a la nova economia. Una nova economia que segons Ros "s'ha de basar en la transmissió d'informació i l'aplicació del coneixement a la millora empresarial" utilitzant la tecnologia del coneixement com a un agent reconversor per a obrir noves opcions empresarials. Per a Ros, d'una crisi econòmica com l'actual l'empresari ha de treballar amb les diferents eines al seu abast per sortir-ne reforçat.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.