La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

500 descàrregues en un mes de l'aplicatiu de la Paeria adaptat a l'IPhone

Data de publicació: 22/1/2009

El servei interessa usuaris d'Estats Units, Japó, França i Anglaterra

El servei web de l’Ajuntament de Lleida adaptat als nous terminals de telefonia mòbil IPhone, presentat fa un mes, ha aconseguit més de 500 descàrregues, algunes d'elles per part d'usuaris dels Estats Units, Japó, França i Anglaterra. Accés-Institut Municipal d'Informàtica ha destacat que la de la Paeria és una de les aplicacions gratuïtes més populars dins de la temàtica de la botiga d’Apple a Espanya. Les informacions més sol·licitades són les de la secció de notícies, l'agenda, el temps i dades referents a l’Ajuntament incloent les ubicacions dels serveis municipals en el plànol de la ciutat.

El 24 de desembre passat, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, va presentar l'aplicació. La seva descàrrega es pot realitzar gratuïtament des de l'AppStore del servei iTunes d’Apple.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.