La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Àngel Ros obre el Congrés de Convivència a la Ciutat

Data de publicació: 6/5/2008

Les sessions es fan els dies 6 i 7 de maig, amb un total de 130 inscrits

La tercera edició del Congrés de Convivència a la Ciutat ha començat avui a Lleida amb l'acte inaugural presidit per l'alcalde Àngel Ros. El paer en cap ha destacat que les jornades es plantegen com un debat previ a l'elaboració de la Carta de la Ciutadania: "recollirà les normes de convivència que ens donem entre nosaltres en aquest espai de socialització i de serveis que és la ciutat". L'Ajuntament de Lleida té previst presentar el text de la Carta el dia 10 de desembre.

En la inauguració també han intervingut el director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, Carles Vega, i la presidenta del col·legi de Diplomats en Treball Socials i Assistents Socials de Catalunya, Maria Pilar Puig. La primera conferència ha anat a càrrec del sociòleg i periodista, Salvador Cardús.

<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.