La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Inauguració de l'exposició "Mujeres. Absurdos, misterios y devenires”, de Maria Romero

Data de publicació: 14/1/2008

Es podrà visitar a la sala d'exposicions de la Cambra de Comerç

CULTURAVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


La Sala d’Exposicions de la Cambra de Comerç acull a partir de demà l'exposició “Mujeres. Absurdos, misterios y devenires” de l’artista lleidatana Maria Romero.

Maria Romero, pintora i terapeuta ocupacional, mostra els seus darrers treballs pictòrics al voltant de la dona. Els treballs estan ordenats en quatre àmbits de continguts: amb "misterios", es podran veure imatges projectades de l’obra "De nenas a mujeres. Posiciones subjetivas y problemàticas de la sexuación femenina", treball realitzat per Maria Romero a la Facultat de Psicología de la Universitat de Buenos Aires; amb "absurdos" utilitza el text i la pintura, "devenires", el conforma l’obra "Quan la dona es pregunta per sí mateixa".
L'artista fa també un homenatge a les dones en general, basant-se en els col.lectius que l’artista ha conegut en els seus viatges a l’Argentina i a Cuba i en la ciutat on viu.

<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.