La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, presideix el lliurament dels premis AETI-ACCÉS

Data de publicació: 27/10/2007

Ros creu que aquestes accions potencien "les sinèrgies i complicitats necessàries entre les administracions, la Universitat i les empreses de Lleida"

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit aquest divendres el sopar de lliurament de la tercera edició del Premi AETI-ACCÉS al millor treball de fi de carrera de les titulacions d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió, Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes i Enginyeria en Informàtica. A l'acte hi assisteix el president d’AETI, Jaume Iglesias, el director de l’Escola Politècnica Superior, Ferran Badia, i el president del jurat del premi i conseller de 22@Barcelona, Miquel Barceló.

El paer en cap ha destacat en el seu discurs que "el valor més preuat d’una ciutat és, sens dubte, l’ambició en els seus objectius i projectes, per un costat i, per un altre, les persones que en el si del propi territori desenvolupen les seves activitats i fan realitat aquests objectius". Totes elles, ha dit Ros, en el seu conjunt, configuren el teixit productiu i, en ordenat creixement, van creant oportunitats, projectes, riquesa i benestar per a tothom.

L'alcalde ha explicat que "aquest escenari fàcil d’enunciar, es defineix, en la pràctica, com una xarxa complexa d’interaccions de la societat, la universitat, la família, les empreses... un espai d’interelació en què cadascun dels actors aporta valor en la mesura del seu àmbit de funcions, capacitats i disponibilitats".

"Ens toca, ha assegurat Ros, a les administracions d’harmonitzar aquest engranatge per optimitzar la producció i el benefici, tant material com social, del territori, per afavorir la inclusió digital de la societat i el progrés com a ciutat. Crec que l’acte que avui celebrem escenifica especialment la ferma voluntat d’assolir aquests objectius".

El Premi AETI Accés per als millors projectes fi de Carrera de l’Escola Politècnica Superior, ha explicat l'alcalde "és una de les accions essencials per potenciar les sinèrgies i complicitats necessàries entre les administracions, la Universitat i les empreses de Lleida".

Àngel Ros ha volgut agrair a AETI (Associació d’Empreses de Tecnologies de la Informació de Lleida) que hagi cedit un espai en el marc del sopar anual de l’Entitat, perquè sigui escenari del lliurament dels premis i reconeixements per a aquesta tercera edició dels Premis als millors projectes de fi de carrera, d’Informàtica.

L'alcalde ha explicat que amb aquesta acció volem assolir una sèrie d’objectius:

 • Estimular la confecció de treballs de fi de carrera, especialment els implicats directament en l’activitat econòmica de la nostra ciutat
 • Potenciar aquelles iniciatives acadèmiques que pugin inserir-se en el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Gardeny i en el Viver d’Empreses, que es nodreix, entre d’altres, de l’aportació de la Universitat i que consta ja de més de 50 empreses, amb emprenedors i emprenedores treballant amb entusiasme i competència.
 • Permetre a la societat lleidatana i, molt especialment, a les empreses de tecnologies de la informació, conèixer millor la qualitat i el nivell de l’alumnat de l’EPS i, en general, de la Universitat de Lleida.
 • Reforçar els vincles i la interacció Universitat-Empresa, per tal d’aportar valor i competitivitat a tot el sector en el seu conjunt.

  Premis AETI-ACCES

  Marta González Mata ha obtingut el primer premi de la categoria Enginyeria Informàtica amb el treball Aplicació de l’Enginyeria de la Usuabilitat i de l’Accessibilitat al desenvolupament de www.mpiua.net. Montse Subias Nogués ha obtingut el primer premi de la categoria Enginyeria Tècnica amb el treball GESPER. Aplicació per a la gestió del departament social d’una empresa amb personal disminuït. Tots dos premis estan dotats amb 1.500 euros.

  De tots els treballs presentats 17 han estat escollits com a finalistes. Els treballs són d’una àmplia temàtica i, a criteri del jurat, d’una alta qualitat tècnica. Molts d’ells, a més, han estat realitzats en col·laboració amb diferents empreses.

  El jurat del premi ha atorgat, així mateix, dos accèssits dotats amb 1.000 € cadascun. Han guanyat els accèssits Vanessa Andrés Blas, amb el treball "Nuevas Aplicaciones del Sensor del Mouse Óptico", i Iñigo Goiri Presa i Josep Rius Torrentó, amb el treball "CompP2P: Sistema de computació distribuïda P2P".

 • << Tornar

  Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
  Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
  Adreces, telèfons i fax municipals
  paeria@paeria.cat

  Veure aquesta web en:
  versió mòbil | versió clàssica

  © Ajuntament de Lleida | Avís legal
  Accessibilitat
  XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
  Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

  L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.