La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L'alcalde de Lleida rep les Sènior "B" del Club Bàsquet Lleida

Data de publicació: 20/6/2007

L'equip ha pujat a Segona Catalana

ESPORTS

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha rebut les jugadores de l'equip Sènior "B" del Club Bàsquet Lleida amb motiu de l'ascens de Tercera Provincial a Segona Catalana. L'equip ha rebut la felicitació del paer en cap, que ha desitjat molts èxits en la nova temporada i que el CB Lleida mantingui la línia ascendent.

Àngel Ros ha reiterat el compromís de l'Ajuntament de Lleida per potenciar l'esport base. El regidor Txema Alonso i la directiva del club també han estat presents en la recepció. El CB Lleida han agraït el suport de la Paeria, en especial, a la regidora d'Esports, Montse Parra.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.