La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La reedició de l'obra "Carrers i Places de Lleida" de Josep Lladonosa es presentarà al mes de març

Data de publicació: 23/1/2007

Patrocinada per la Paeria conjuntament amb la Universitat de Lleida en col·laboració amb la Fundació Josep Lladonosa i editada per Pagès Editors

ALCALDIA

La reedició d'una de les obres més destacades de la bibliografia de Josep Lladonosa "Carrers i places de Lleida" es presentarà el proper mes de març. La publicació en català de l'obra s'emmarca en els actes commemoratius del centenari de l'historiador i està editada conjuntament per la Paeria i la Udl, en col·laboració amb la Fundació Josep Lladonosa.

Dels darrers treballs a l'entorn de la nova edició dels "Carrers i places de Lleida" i de les publicacions en les que està treballant en l'actualitat Pagès Editors han parlat aquest matí l'alcalde de Lleida, i el responsable de l'editorial, Lluís Pagès, en el marc de la visita que ha realitzat el paer en cap a les instal·lacions de l'empresa a Lleida. Ros ha recorregut les oficines i tallers d'Arts Gràfiques Bobalà S.L, situades a les naus de l'antiga Arrossera del Segre des de l'any 1998, on ha pogut conéixer de primera mà el procès d'edició i impressió dels llibres. Àngel Ros ha destacat la importància de comptar a Lleida amb la 2a editorial de Catalunya "una ciutat líder en cultura requereix un sector editorial fort, la indústria cultural no es concep sense el món editorial".

Pagès editors va publicar 200 títols durant l'any 2006. Entre els més recents destaca "L'art d'escoltar", de Francesc Torralba, "Les petges invisibles", de Lluís Bosch, 4t premi de narrativa Lleida en modalitat novel·la i "Exploració Joc i Reflexió", de Joandoménec Ros.

<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.