La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Obres de millora al Camí del Burro i de la canalització del Noguerola

Data de publicació: 1/4/2006

El projecte ha comportat la renovació de l'entubament del riu en aquest punt i l'asfaltatge del camí.

Els treballs de millora d'un tram del Camí del Burro són a punt de finalitzar. Les obres s'han realitzat coincidint amb la renovació de 800 metres de la canalització del riu Noguerola, paral·lel al camí.

L'Agència Catalana de l'Aigua ha col·laborat en aquesta actuació desbrossant el terreny i les branques que embussaven el tub del riu i provocaven inundacions al vial. Tot seguit, Aigües de Lleida va instal·lar una nova canalització de 200 metres linials per al Noguerola i va asfaltar un tram de 800 m del camí del Burro, a partir del de l'Albi. A més de la pavimentació, s'han condicionat les cunetes i es pintarà la senyalització horitzontal. El pressupost de l'obra ha estat de 130.000 euros.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.