La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Héctor Codina guanya el premi de fotografia Giramon

Data de publicació: 25/10/2002

JOVENTUT


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


El jurat del premi de fotografia Giramon, convocat per la regidoria de Joventut, ha decidit atorgar el primer premi de la convocatòria del 2002 a l'obra "Entre piernas anda el juego", d'Héctor Codina. El segon premi se l'ha endut Santi Iglesias Boldú amb la fotografia "Luces" i el tercer premi Albert Gonzàlez Farran amb l'obra "Necessitat innocent". La dotació del primer premi del concurs fotogràfic Giramón és un viatge d'un cap de setmana a Londres per a dues persones i 150 EUROS. El segon premi és un viatge d'un cap de setmana a Mallorca per a dues persones i 90 EUROS i el tercer premi consisteix en un viatge d'un cap de setmana a la costa catalana.
En aquesta ocasió s'han presentar 101 fotos corresponents a 37 joves de 14 a 30 anys. La procedència dels participants ha estat majoritàriament de Lleida però també s'han rebut treballs des de Sevilla, Càdis, Bilbao, Saragossa i València.
El jurat del premi Giramon 2002 estava composat per: Joan Terré, Regidor de Joventut; Emília Corona, Tècnica de Joventut; Jordi Clariana, Fotògraf; David del Val, Fotògraf; Celestí Roca, Director general de Viatges Iltrida i Gemma Domingo, en qualitat de secretària.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.