La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Oberta la inscripció per a les activitats de la regidoria de joventut del darrer trimestre de l'any

Data de publicació: 9/10/2002

Tallers d'internet, de Massatge Relaxant, Funky, Balls de Saló, Tècniques de parlar en públic, Danses gregues i Iniciació a la fotografía són algunes de les activitats que oferta la regidoria de Joventut el darrer trimestre de l'any. Aquestes activitats tenen lloc al Calidoscopi i als locals dels barris i s'hi poden inscriure els joves entre els 16 i els 35 anys. Informació al Centre Municipal d'Informació Juvenil 973- 22 28 22.
Coincidint amb el darrer trimestre de l'any també s'ha posat en marxa de nou el programa La nit és jove, que ofereix tot un seguit d'activitats d'oci nocturn alternatiu a partir de les 23h. En aquesta ocasió s'oferten les següents activitats: Taller de percussió africana, Ioga, Steps, Iniciació a la Fotografia, Balls de Saló, Cuina Natural i Energètica, Elaboració d'Instruments amb material reciclat, Tècniques de Relaxació i Feng Shui, entre d'altres. Tots els tallers tenen lloc al Centre Cívic de Balàfia. Informació i inscripcions al Centre Municipal d'Informació Juvenil 973- 22 28 22. Horari d'atenció al públic, de dilluns a divendres de 10 a 13.30h i de 16.30 a 20h.

<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.