La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Magraners tindrà un nou camp de futbol

Data de publicació: 9/10/2002


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


Un conveni entre l’Ajuntament de Lleida i la Unió Temporal d'Empreses (UTE) Ponent, que executa les obres de la variant sud, fa possible la ubicació d’un nou camp de futbol al barri de Magraners. A canvi de l’extracció de graves per construir la nova carretera, l’UTE instal.larà un camp de futbol i eixamplarà terrenys municipals per a usos esportius. L'alcalde, Antoni Siurana, ha visitat els treballs acompanyat pels directius de les empreses de l'UTE.

El camp de futbol té les mides següents: 100 per 63 metres de terreny de joc, 106 per 67 la línea de la barana i 125 per 85 pel que fa a la tanca exterior. L’empresa s’encarrega de desbrossar, netejar i nivellar la superfície de la parcel.la. En l’area estricta del camp, es col.loca saulò i les instal.lacions de drenatge, amb connexió a la xarxa municipal, i de reg. El pressupost de les obres és de 60.000€.

El conveni també contempla, més a llarg termini, que l’UTE anivelli la resta de la finca municipal on subica el nou camp que es troba en el polígon SUR 36 (qualificada com a zona verda) i condicioni els terrenys parcialment per a usos esportius. Els treballs d’anivellament es duran a terme en la part de la finca més propera a la variant sud: la cota es rebaixarà fins als 203m, amb un volum total de 775.000m3. D’aquesta forma, l’UTE obté el benefici de la proximitat de l’obra que executa al punt del proveïment de les terres necessàries. D’altra banda, el Pla General contempla la concentració de les àrees esportives del barri en la seva zona sud-oest, a l’entorn de les piscines, el pavelló municipal i l’hangar de l’antic aerodrom.

<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.