La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Inauguració de l'Escola Bressol Joan XXIII

Data de publicació: 10/10/2002


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


La primera tinent d'alcalde, Maria Burgués i el regidor d'educació, Francesc Pané, han inaugurat l'Escola Bressol de Joan XXIII. La nova escola bressol municipal compta amb 3 aules, dues aules per a infants d'un any i una per a infants de dos anys que sumen un total de 32 places. Les instal·lacions compten amb un menjador, un magatzem, una sala polivalent, despatx i sanitaris. L'obra també ha contemplat la reconversió d'un pati. Tant els materials com el mobiliari de les aules estan especialment adaptats a les necessitats dels més petits amb canviadors i sanitaris. En aquest sentit, els jocs de cada aula tenen un eix educatiu conductor: aula- taller del joc simbòlic, aula - taller de motricitat i aula - taller del llenguatge.

<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.