La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Nous cursos de l'Escola de Participació Ciutadana

Data de publicació: 8/10/2002Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


L'Escola de Participació Ciutadana organitza cursos de temàtiques diverses per al quart trimestre de 2002. Les activitats són les següents:
 • Curs d'introducció al tast de vins (del 14 d'octubre a l'11 de novembre).
 • Inciació al ball i els costums de Cuba-Salsa (del 21 d'octubre al 5 de novembre).
 • Curs de tècniques de recerca de feina (del 21 d'octubre al 9 de desembre).
 • Curs per a dirigents d'associacions d'immigrants i persones immigrants interessades en temes associatius i de participació (del 25 d'octubre al 8 de novembre).
 • La comunicació mitjançant les formes: introducció al protocol (del 5 de novembre al 5 de desembre).
 • Parlar en públic i participar en reunions (del 25 de novembre al 18 de desembre).

  Els cursos es realitzaran a la seu de l'Escola, a la plaça de Sant Llorenç número1, excepte el de tast de vins, que es farà a l'AV Templers Escorxador, i el de ball i costums de Cuba, al local social de l'AV Universitat. Per a més informació i inscripcions, cal passar per l'Escola o bé trucar al 973 28 22 72. L'Escola de Participació Ciutadana és una iniciativa de la Federació d'Associació de Veïns i de l'Ajuntament de Lleida.

 • << Tornar

  © Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
  Accessibilitat
  XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
  Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

  L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.