La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L'obra de Mariano Gomà s'exposa al Museu Morera

Data de publicació: 9/10/2002


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


El Museu d'Art Jaume Morera acull, a partir del 9 d'octubre, l'exposició "Mariano Gomà. Pintor i poeta". Es tracta d'una mostra que permet acostar-se a l'obra pictòrica i a la poesia de l'arquitecte Mariano Gomà Pujadas.
Aquesta mostra és un intent únic per abastar al màxim el treball d'un personatge cabdal —juntament amb Josep Benseny— a l'hora de comprendre l'època de la postguerra lleidatana, i la seva posterior evolució i desenvolupament. L'exposició inclou una quarentena de quadres dels anys 40 i 50 en què predominen els paisatges lleidatans. També es poden veure alguns retrats.
Amb motiu de l’exposició es presenta una monografia de l'artista, que inclou la catalogació completa de tota la seva obra plàstica i literària.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.