La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Onze joves han participat en el projecte CREA2 2022

Data de publicació: 22/6/2022

Un projecte bianual, impulsat per la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports, on joves artistes i artesans creen souvenirs per a la ciutat de Lleida i regals institucionals

REGIDORIA DE JOVENTUT, FESTES, TRADICIONS I ESPORTS

El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat del regidor de Joventut, Festes, Tradicions i Esports, Ignasi Amor, ha assistit aquest dimecres a la presentació dels prototips de souvenirs i regals institucionals realitzats en el marc del programa CREA2,un projecte bianual, impulsat per l’Ajuntament de Lleida, on joves artistes i artesans creen aquests productes per a la ciutat de Lleida i regals institucionals.

Pueyo ha felicitat totes les persones que han participat i els ha encoratjat a seguir treballant en aquestes disciplines artístiques i artesanes com la pintura, l’escultura, la fotografia, el disseny gràfic o la il·lustració. “Aquestes iniciatives, com la del projecte CREA2, que ja arriba a la seva cinquena edició, és, sens dubte, una bona manera de promoure sortides laborals en aquests àmbits”.

La iniciativa ha consistit en una formació de 25 hores a 11 joves que ha anat a càrrec de Guillem Ferran, enginyer industrial de producte i professor de les millors escoles de disseny de Barcelona, que es va iniciar al febrer i que parteix de demandes concretes d’institucions i empreses, interessades en comprar els productes resultants. Les institucions que han col·laborat aquest any son: Fundació Sorigué, Universitat de Lleida, Consorci del Turó de la Seu Vella i les àrees de Turisme, Comerç, Joventut i Alcaldia de l’Ajuntament de Lleida.

Aquesta és la cinquena edició d’aquest projecte que s’ha inclòs en la programació d’activitat de Lleida Jove per al curs 21-22.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.