La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

29 centres educatius participen en el programa educatiu “l’Aventura de la vida”

Data de publicació: 13/5/2022

La tinent d’alcalde Montse Pifarré ha remarcat l’aportació d’aquest projecte en la promoció d’hàbits saludables i en construcció d’un món millor per a tothom

La iniciativa, impulsada per la Paeria i Fundesplai amb el suport de la Generalitat, ha clos avui a l’amfiteatre dels Camps Elisis amb una actuació dels infants de l’Aula Municipal de Teatre

REGIDORIA DELS RECURSOS MUNICIPALS, HISENDA I SALUT

El programa educatiu “l’Aventura de la vida” ha clos avui el curs amb un acte presencial a l’amfiteatre dels Camps Elisis i amb la participació del conjunt d’escoles que hi ha pres part aquest 2021-22. L’acte ha portat per títol “Un món millor” per valorar les persones i les accions que permeten avançar i aportar a un món més sostenible i humà.

La tinent d’alcalde i regidora de Recursos Municipals, Hisenda i Salut, Montse Pifarré, ha destacat que són les contribucions diàries de tothom que permeten mirar al futur amb l'optimisme amb aquesta voluntat de construir un món millor. Pifarré ha explicat que enguany hi han participat 29 escoles, amb activitats com els Esmorzars saludables, les gimcana Viu la discapacitat o els tallers d’higiene ocular o postural. I també ha remarcat les disset edicions d’aquest programa, amb el desig que puguin celebrar-se moltes més, amb la implicació dels centres educatius del a ciutat, que vetllen en la promoció d’hàbits de salut entre l’alumnat. Igualment, la tinent d’alcalde ha agraït la col·laboració de l’Aula Municipal de Teatre, ja que els infants del centre han preparat una actuació per a l’acte de cloenda.

El programa l’Aventura de la vida és un projecte que fomenta hàbits saludables en diferents àmbits, com l’alimentació, el descans, la higiene, la prevenció accidents o la prevenció consum d’alcohol i tabac. També promou el desenvolupament de les habilitats per a la vida, com l’autoestima, la comunicació assertiva, la resolució de conflictes, el pensament crític, el maneig emocional, etc.

Aquest programa està impulsat per la Paeria i Fundespali, amb el suport dels Departaments de Salut i d’Educació de la Generalitat. 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.