La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Mig miler d’atletes participen en la Cursa de la Paràlisi Cerebral d’AREMI

Data de publicació: 24/4/2022

La 40 edició d'aquesta cursa, que s’ha desenvolupat pels carrers de Balàfia, coincideix amb el 50 aniversari de l'Associació de Veïns, que fou la impulsora d'aquesta competició

ESPORTS

Uns 500 atletes han participat aquest matí en les diverses proves de la 40 edició de la Cursa de la Paràlisi Cerebral AREMI (10 km, 5 km i inclusiva), que s’ha disputat aquest matí pels carrers del barri de Balàfia i que enguany coincideix amb el 50 aniversari de l'Associació de Veïns, que fou la impulsora d’aquesta competició.

Diversos regidors de la Paeria, entre els quals hi havia els tinents d’alcalde Toni Postius, Jordina Freixanet i Paco Cerdà, el regidor d’Esports, Ignasi Amor, i els paers Fèlix Larrosa, Cristina Morón, Maria Burrel i Xavier Palau, així com el subdelegat del Govern central, José Crespín, i el president veïnal de Balàfia, Toni Baró, han pres part en la cursa més inclusiva de la ciutat, arrossegant les cadires d’alguns dels nois i noies afectats per aquesta malaltia.

La recaptació de les inscripcions de la cursa anirà destinada a incrementar les sessions de fisioteràpia per a les persones usuàries dels serveis de l’Associació AREMI, una entitat que treballa pel benestar, la inclusió i la defensa de les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars.

Guanyadors

Pel que fa a les curses competitives, el vencedor en 10 km en categoria masculí ha estat Muhammad Lamin Bah, del Club Xafatolls, que ha invertit un temps de 32’38” en completar el circuit. Juanma Fernández Hornero i Iván Menchón, de Runner's Balaguer han entrat darrere seu amb un registre de 33’48” i 34’05”, respectivament.

En categoria de dones, Elisa Lladós Català, de Clos Pons Thai Runners, ha estt la més ràpida amb un temps de 42’02”, seguida d’Ariadna Jofre Magallón (42’33”) i Raquel Marqués Prunes (43’01”).

Pel que fa a la distància de 5 KM, Javier Castells Guiu (16’28”), Nathan Nicholson Sabaté (17’00”) i Gregory Goodwin (17’40”) han entrat els primers per aquest ordre en la categoría d’homes.

Pel que fa a les fèmines, Inmaculada Albert Pla ha estat la guanyadora amb 19’53”, seguida de Laura Pallejà Figueras (20’14”) i Antònia Argilés Romero (20’49”).

Classificacions clicant aquest enllaç


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.