La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

‘Soc una nou’ de Zum-Zum Teatre, diumenge a l'Escorxador

Data de publicació: 10/12/2021

Guardonada amb els premis FETEN 2021 a la millor direcció i millor interpretació coral, està recomanada per a majors de 4 anys

Un cop acabat l'espectacle de les 17.00 h, hi ha programada una xerrada entre Beatriz Osés, autora del conte, i Ramon Molins, director i autor de la versió teatral de l'obra

REGIDORIA DE CULTURA, CIUTAT I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

Aquest diumenge, 12 de desembre, el Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida acull l’espectacle “Soc una nou”, de la companyia lleidatana Zum-Zum Teatre. Dirigida per Ramon Molins, a partir del conte de Beatriz Osés, guanyador del premi Edebé de literatura infantil el 2018, hi haurà dues funcions, a les 12.00 i les 17.00 h. L’espectacle ha estat guardonat amb els premis FETEN 2021 a la millor direcció i millor interpretació coral, està recomanat per a majors de 4 anys i compta amb música i pianista en directe a càrrec d’Antoni Tolmos.

Un cop acabat l'espectacle de les 17.00 h, hi ha programada una xerrada entre Beatriz Osés, autora del conte, i Ramon Molins, director i autor de la versió teatral de l'obra. A més, la llibreria El Genet Blau instal·larà una paradeta de llibres, a les 12.00 h i a les 17.00 h, on es vendrà el conte “Soc una nou”. Un cop acabada la xerrada posterior a la funció de les 17.00 h, l’autora signarà exemplars del llibre.

“Soc una nou” planteja moltes preguntes i parla del món en què vivim. L’advocada Marinetti és una dona implacable i amargada que ha denunciat gairebé tot el veïnat. La seva vida canvia el dia en què l’Omar, un nen refugiat, cau de la branca de la seva noguera. El nen transforma la seva vida per complet i per poder quedar-se amb ell, diu que és una nou i que, segons una antiga llei, tots els fruits que cauen al seu jardí li pertanyen. El jutge i el fiscal, incrèduls, escolten els testimonis. Mentrestant, l’Omar recorda com va haver de fugir d’un país en guerra i com va perdre els seus pares al mar, esperant tenir una oportunitat a la vida.

Es tracta d’un dels darrers espectacles de la programació de tardor de LaTemporada Lleida, programació estable d’arts escèniques i música dels tres equipaments municipals: el Teatre Municipal de l’Escorxador, el Teatre de la Llotja i l’Auditori Municipal Enric Granados.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.