La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria fa una crida a la ciutadania per adoptar gats del Refugi dels Peluts

Data de publicació: 23/9/2021

L’augment de gats al Refugi dels Peluts coincideix amb la baixada de les adopcions que es pateix, any rere any, a l’estiu

REGIDORIA DE CULTURA, CIUTAT I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

L’Ajuntament de Lleida fa una crida a la ciutadania perquè adopti un gat del Refugi dels Peluts –Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC). L’augment de gats al Refugi dels Peluts coincideix amb la baixada de les adopcions que es produeix, any rere any, a l’estiu.

La gran majoria dels gats són joves i cadells, fruit de la darrera època de reproducció. El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC) de Lleida -Refugi dels Peluts- actualment té una capacitat aproximada per a 60 gossos i 40 gats.

Si esteu interessats en adoptar una mascota podeu contactar amb el Refugi dels Peluts, ubicat a la Partida Caparrella, 123 de Lleida. Cita prèvia al telèfon 973 263 504 en horari de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores.

Millores al Refugi dels Peluts

L’Ajuntament de Lleida ha portat a terme, en els darrers mesos, diverses millores al Refugi dels Peluts amb l’objectiu d’aconseguir un major benestar animal. Cal remarcar, especialment, la creació del pati d'esbarjo o l’ampliació de la zona de passeig, amb la instal•lació de tanques perimetrals per a disposar de tres espais separats.

A més, enguany s’han plantat arbres per obtenir major zona d’ombra i s’ha refet la zona d’aparcament.

La presència de serveis veterinaris i d’infraestructures veterinàries, un espai que permet fer cures i establir protocols que evitin o minimitzin la transmissió d'infeccions, i també la incorporació d’un dinamitzador per facilitar les adopcions són altres millores que s’han portat a terme recentment.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.