La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Junta de Govern Local aprovarà el plec de clàusules que regiran la contractació de l’Aula Municipal de Teatre

Data de publicació: 10/6/2021

La licitació s’iniciarà per un import màxim de 547.718,52 euros per als propers 2 cursos, amb possible pròrroga

La concessionària haurà de desenvolupar un projecte educatiu que inclogui la formació a l’Aula, l’Aula Social i el CFGS en Tècniques d'Actuació Teatral

El nou model intensifica les actuacions de seguiment i d’avaluació del servei

COMISSIÓ INFORMATIVA DE LES POLÍTIQUES DE GESTIÓ DEL GOVERN OBERT, ECONOMIA I PARTICIPACIÓVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


L’Ajuntament de Lleida iniciarà la licitació per a la concessió de l’Escola d’Art Aula Municipal de Teatre, quan la Junta de Govern Local aprovi demà el plec de clàusules que han de regir la contractació d’aquest servei. La licitació és per un import màxim de 547.718,52 euros i per als propers dos cursos, en concret per al període de l’1 de setembre de 2021 -o a la signatura del contracte- fins al 31 d’agost de 2023, prorrogable a 2 cursos més. El procediment serà obert, de tramitació ordinària i el contracte, a risc de demanda.

La concessionària haurà de desenvolupar un projecte educatiu que inclogui tres eixos: l’Aula Municipal de Teatre (amb teatre per a infants, joves, adults i teatre musical), l’Aula Social i el Cicle Formatiu en Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral. Es considera que la contractació no es pot dividir en lots, ja que el projecte s’ha d’executar per un mateix equip de professionals de forma coordinada i que mantingui la mateixa línia pedagògica. També podrà prestar altres serveis relacionats amb la formació i produccions teatrals, o activitats extraescolars als centres educatius o de lleure en períodes no lectius, entre altres. Així, el personal haurà de ser especialitzat en el sector de les arts escèniques.

Específicament, el projecte educatiu de l’escola d’art Aula Municipal de Teatre de Lleida ha d’estar vinculat a l’entorn educatiu, cultural i social, i esdevenir agent de la participació i la cohesió social. En definitiva, ha de ser una escola connectada amb la ciutat, que participi del seu projecte educatiu i permeti donar a conèixer Lleida com a ciutat educadora i amiga dels infants.

El servei es finançarà amb els ingressos percebuts per l’activitat oferta a l’Aula de Teatre, l’Aula Social i el Grau Superior i l’aportació anual de la Paeria. En cas, que no es prestin la totalitat de serveis, s’estableixen diverses regles.

El nou model de gestió intensifica les actuacions de seguiment i d’avaluació del servei. En aquest sentit, la Paeria podrà efectuar tasques de control i supervisió del servei perquè aquest es presti en les condicions establertes a la licitació. Un cop publicat l’anunci, es podrà consultar la documentació que s’ha d’aportat i els criteris de valoració.

L’Aula Municipal del Teatre fa cursos de teatre per a infants, joves, adults, teatre musical i aula de teatre social. Des del 2015 imparteix el Cicle de tècniques d’actuació teatral, autoritzat pel Departament d’Educació. Des del 1993 fins al 2021 ha estat gestionada a través d’una concessió, que acaba a l’agost. 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.