La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria renova l’àrea de quarantena del Refugi dels Peluts i amplia la zona calefactada per protegir els animals més vulnerables

Data de publicació: 14/4/2021

L’objectiu és millorar la qualitat de vida dels animals del centre i evitar la propagació de malalties contagioses

REGIDORIA D'HABITATGE I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

L’Ajuntament de Lleida renovarà durant les properes setmanes l’àrea d’observació i quarantena del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC) de Lleida, el Refugi dels Peluts. La millora consisteix en l’adequació d’aquesta zona, deteriorada pel pas del temps, en la qual els gossos nouvinguts al centre hi romanen els primers dies abans de ser traslladats a les gàbies principals.

L’àrea d’observació i quarantena del centre consta actualment de set cel·les, una d’elles calefactada, on els cans que acaben d’arribar al refugi o aquells amb necessitats especials s’instal·len fins que els Serveis Veterinaris els donen l’alta mèdica.

L’arranjament preveu calefactar dues cel·les més i enrajolar tot el recinte, en mal estat des de fa anys. L’objectiu d’aquesta reforma és millorar la qualitat de vida dels animals del centre, amb especial atenció als més vulnerables, i a la vegada evitar la propagació de malalties contagioses.

Està previst que les reformes s’iniciïn el mes vinent i tenen un pressupost de 21.609,44€.

La millora se suma a la de les actuacions començades fa dues setmanes, que en breu permetran als visitants i voluntaris gaudir d’una nova i àmplia zona de lleure i passeig d’animals, així com de més places d’aparcament i ombra en el recinte, gràcies a la plantació d’una trentena d’arbres.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.