La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Antoni Tolmos porta els seus “Boleros i cançons d’amor” a l’Auditori

Data de publicació: 6/4/2021

Aquest divendres, 9 d’abril, a les 20.00 hores, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA

Antoni Tolmos porta els seus “Boleros i cançons d’amor” a l’Auditori Municipal Enric Granados en el marc de la programació de LaTemporada Lleida. Aquest divendres, 9 d’abril, a les 20.00 hores, el pianista lleidatà presenta la seva nova proposta per transportar el públic cap a un univers íntim i romàntic.

Després de l’èxit en el concert d’estrena d’aquest treball al Nadal del 2019, Antoni Tolmos torna a l’Auditori Municipal Enric Granados amb la versió més personal i jazzística de les melodies que han marcat la història de la música melòdica del segle XX com són Dos gardenias, Angelitos negros oEsta tarde vi llover en un concert íntim i especial que convida a viatjar en el temps. 

Aquest nou treball està disponible a les plataformes digitals i també es pot adquirir en format CD físic. Actualment Antoni Tolmos té publicats 12 treballs discogràfics com a compositor i pianista que l’han portat a oferir concerts i conferències en diferents països europeus i, més recentment, a la ciutat de Nova York on ha impartit la conferència “The importance of music in life”. És creador i presentador del programa “a4mans” que es pot seguir a la web de TV3 a la carta.

Les entrades (Preu: 15 € / Reduït: 12 €) es poden adquirir al web de LaTemporada Lleida i a les taquilles de l’Auditori, Teatre de la Llotja i Teatre Municipal de l’Escorxador.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.