La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Turisme de Lleida comercialitza les visites al Castell de Gardeny i la Lleida City Tour a la Red de Ciudades AVE

Data de publicació: 19/2/2021

El vicepresident de l’organisme autònom i regidor de la Paeria, Ignasi Amor, participa en l’assemblea de l’entitat de la qual Lleida és fundadora

TURISME DE LLEIDA

Turisme de Lleida comercialitza les visites al Castell templer de Gardeny i les rutes dominicals per la Lleida City Tour a la Red de Ciudades AVE, que ahir va celebrar la seva primera assemblea ordinària de l’any, en la qual va participar el vicepresident de l’organisme autònom municipal i regidor de la Paeria, Ignasi Amor.

L’alcalde de Sevilla, Juan Espadas, president de torn de la xarxa de ciutats per les quals circula el tren d’alta velocitat, ha fet balanç de les actuacions dutes a terme en el darrer exercici, abans de sotmetre a aprovació l’informe de gestió del 2020. Aquest ha estat un any complicat pel turisme a conseqüència de la Covid, que va restringir la circulació i afluència de turistes d’altres països. Tot plegat va obligar a reorganitzar la tasca promocional, reconduint-la cap al mercat interior, i va condicionar la immensa majoria de les accions, que van haver de fer-se en format virtual.

Un cop aprovada la gestió del 2020, l’assemblea d’avui ha donat el vistiplau al pla d’acció d’enguany, amb un total de 73 accions concretes, de les quals 20 són promocions tant en l’àmbit estatal com internacional, per encarar la recuperació del turisme després de la Covid.

La Red de Ciudades AVE, una iniciativa creada el 2005, en la qual va participar l’Ajuntament de Lleida, també ha aprovat avui la incorporació de Figueres i Castelló a la seva xarxa.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.