La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Tasques de millora dels Serveis Municipals de Jardineria

Data de publicació: 29/11/2020

 Actuacions destacades de la darrera setmana en condicionar els espais verds de la ciutat

REGIDORIA D'HABITATGE I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

El Serveis Municipals de Jardineria continuen duent a terme tasques de millora i condicionament dels espais verds de la ciutat en les darreres setmanes.

Les actuacions més destacades durant els darrers set dies s’han realitzat al talús de l’Auditori Municipal, on s’ha realitzat la sega de la gespa i vegetació de la zona. Al Parc Màrius Torres, s’ha realitzat la tala d’un dels pins que havia adquirit una inclinació perillosa. També s’ha procedit a l’esporta dels plataners de l’avinguda Francesc Macià.

Per una altra part, s’ha procedit a la reposició de les flors de temporada del carrer Jaume I el Conqueridor, que s’havien malmès per vandalisme. A la plaça Edil Saturnino, s’ha realitzat el retall d’arbustiva en les jardineres, mentre que al Passeig Onze de Setembre s’ha netejat i tallat l’arbustiva.

Una altra actuació destacada ha estat la posada en funcionament de la Font de la Plaça de la Pau, amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.