La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Turisme de Lleida i les vinyes de Raimat inicien col·laboració en turisme de natura

Data de publicació: 24/11/2020

El projecte forma part del programa Inno4Agro

TURISME DE LLEIDA

Les vinyes de Raimat formaran part del projecte de turisme de natura, que impulsa Turisme de Lleida en el marc del projecte INNO4AGRO. Així ho ha manifestat avui el president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, després d’una nova reunió amb el director general dels cellers de Raimat, Joan Esteve.

D’aquesta manera, es formalitza una col·laboració per a la promoció del nou projecte Raimat Natura basat en la sostenibilitat, la biodiversitat i encarat a un públic familiar i compromès amb el medi ambient.

Les finques Raimat constitueixen un entorn de recursos naturals amb interès turístic tant en l’àmbit del municipi de Lleida, com en relació amb la resta de Catalunya. En aquesta línia i amb l’objectiu de promoure els paisatges, la flora, la fauna i les vinyes, Raimat ha iniciat el disseny del projecte Raimat Natura en què s’implicarà Turisme de Lleida.

Paco Cerdà ha manifestat: “aquesta col·laboració ens permet donar contingut a més línies de promoció turística que es basen en nous models i nous targets de visitants”. Cerdà ha afegit que “l’alternativa de fer turisme de natura a les vinyes de Raimat, portarà a Lleida un públic familiar, compromès amb el medi ambient i que gaudeix de l’anomenat turisme slow”.

Joan Esteve, ha explicat que aquest projecte també serà “molt atractiu per als turistes internacionals interessats sobretot en l’oferta ornitològica, ja que Raimat és també un lloc de refugi per aus protegides o pràcticament desaparegudes a Europa”.

El projecte, que permetrà visitar gratuïtament 700 hectàrees de la finca, anirà prenent forma a partir de rutes per a fer a peu o amb bicicleta, fins a la creació d’un centre d’interpretació, podria veure la llum a la primavera de l’any que ve, 2021.

Cal recordar que Turisme de Lleida treballa en la promoció de la ciutat d’acord amb 4 eixos: natura, patrimoni, cultura i gastronomia amb la campanya “Lleida, tot el que estimes, amb qui més estimes”.

 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.