La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria inicia el desbrossament, neteja i millora de diversos camins de l’Horta de Lleida

Data de publicació: 15/9/2020

URBANISME

L’Ajuntament de Lleida ha iniciat la segona fase dels treballs de neteja i esbrossada dels voltants i cunetes dels camins de l’Horta de Lleida, com a continuació dels treballs que es van executar durant el passat mes de maig.Els treballs s’han iniciat al camí de Vallcalent (zona nord) i seguidament es centraran en la millora dels camins d’accés a centres escolars a les Partides de Montcada, Gualda, Fontanet lo Curt i Plana de Gensana, entre altres. Posteriorment, el desbrossament continuarà a la Partida de Grenyana i a Grealó-Quatre Pilans.Els treballs contemplen el desbrossament d’uns 250 quilòmetres de cunetes i marges i, també, la reforma o millora de 10 quilòmetres addicionals en forma d’excavacions, retirada de terres, runes i reparació dels elements de desguàs.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, i el regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta han visitat aquests dies els treballs que s’estan executant als diferents camins. Postius ha posat de manifest que era una actuació molt necessària i prioritària. “A la campanya feta el mes de maig s’hi suma ara aquesta segona fase que ha de permetre millorar la xarxa de camins de l’Horta de Lleida. Des de les regidories d’urbanisme i l’Horta es posarà especial èmfasi en la desbrossada dels encreuament per vetllar per la seguretat així com els accessos en escoles i instituts”. El regidor de l’Horta també ho ha explicat avui en el sí de la Comissió Especial de l’Horta que s’ha celebrat de forma telemàtica.La inversió en aquest segona fase de manteniment és de 42.286.74 €, adjudicats mitjançant concurs a l’empresa Contratas Ancar SL.

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.