La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

S’inicia el termini per sol·licitar els Ajuts per al Sector Turístic de la ciutat de Lleida

Data de publicació: 15/9/2020

Es poden tramitar a partir de les 00:00 h del dia 16 de setembre i fins a les 23.59 h del dia 30 de setembre de 2020

TURISME DE LLEIDA

L’Ajuntament de Lleida, a través de Turisme de Lleida obre, aquesta matinada, a les 00.00 h, del dia 16 de setembre, el termini per a sol·licitar els ajuts específics al sector turístic de la ciutat de Lleida una convocatòria de nova creació sorgida de la crisi provocada per la COVID 19 i pensada perquè el sector turístic de Lleida ciutat, especialment afectat per l’emergència sanitària i els requeriments de confinament i tancament de sectors no essencials, tinguin més opcions per garantir la durabilitat de les empreses, garantir els llocs de treball i generar un clima de confiança que, tal com indica el tinent d’alcalde Paco Cerdà, el sector turística necessita prioritàriament. Tall de veu Paco Cerdà.Trobareu el tràmit a l’enllaç https://www.paeria.cat/tramits de la pàgina web de La Paeria. Hi poden optar totes aquelles activitats del sector turístic determinades en la Llei 13/2002 de 21 de juny, de turisme de Catalunya, com ara els establiments d’allotjament turístic, hotels, apartaments turístics, establiments de turisme rural; les empreses turístiques de mediació, organitzadors professionals de congressos, i explotadors d’habitatges d’ús turístic; els establiments i activitats d’interès turístic; les guies de turisme habilitats i els allotjaments juvenils.

A més, també estan incloses altres activitats de l’hostaleria i la restauració com ara tavernes, cellers, cafeteries, bars, cafè-bars, cafès-espectacle i assimilables. Pubs, bars de copes amb o sense actuacions musicals i assimilables. Restaurant, bar-restaurant i assimilables. Terrasses. Gelateries, xocolateries i orxateries.

Es consideren conceptes subvencionables, la incorporació de les noves tecnologies és un element estratègic i més en el context actual d’afectació per coronavirus: presència a Internet, xarxes social, comerç electrònic, màrqueting digital, digitalització de l’empresa i adquisició d’equips informàtics. També són subvencionables les despeses que anomenem corrents i les inversions o les despeses que es destinin a la transformació digital de les empreses i les inversions per a dur a terme l’adaptació dels locals en el marc de la COVID.

Els Ajuts específics al sector turístic de la ciutat de Lleida, impulsats des de Turisme de Lleida se sumen als 4 milions d’euros en ajuts addicionals per a la comarca que anunciava la Generalitat i que es dirigeixen, prioritàriament, als sectors del comerç, la restauració, els hotels, les agències de viatges o guies turístics, entre altres.

A banda de la informació telemàtica, per consultes es pot trucar a Turisme de Lleida 973700402. Per accedir directament al tràmit, a partir de les 00.00 h del dia 16 de setembre i fins a les 23.59 h del dia 30 de setembre, podeu clicar a l’enllaç https://tramits.paeria.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?IdTema=51&IdTramit=2057

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.