La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Neteja i esbrossada de l'entorn de l'antic Molí de Cervià

Data de publicació: 13/9/2020

Els treballs es duen a terme de forma manual i un cop s'acabin es durà a terme l'estudi de la consolidació de les restes medievals

REGIDORIA D'URBANISME

L'Ajuntament de Lleida ha iniciat els treballs de neteja i esbrossada de l'entorn del Molí de Cervià, situat a la Partida de Granyena. Les pluges acumulades durant aquest any havien fet que la vegetació hi proliferés i ara s'hi actua per deixar l'espai net. Els treballs es duen a terme de forma manual, a causa de la complexitat dels accessos, la densitat de la vegetació i la mateixa configuració del terreny.

Un cop completada aquesta primera fase de neteja, es podran dur a terme els treballs de valoració i estudi de la consolidació de les restes d'aquest antic molí medieval, que té els seus possibles orígens al segle XII, tot i que s'hi van fer restauracions posteriors, als segles XV i XVII.

"Mantenir i recuperar el patrimoni de la ciutat és una de les nostres prioritats. Tot i que la falta de pressupost no ens deixa anar tan de pressa com voldríem, és important anar iniciant actuacions que permetin endreçar l'entorn de béns patrimonials tan interessants com el Molí de Cervià", ha explicat el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius.

El Molí de Cervià Està catalogat com a Bé Cultural d'Interès Local i la Paeria va assumir-ne la propietat l'any passat, després d'arribar a un acord amb els seus anteriors titulars per la seva cessió gratuïta.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.