La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L’EMU eximirà del cobrament del lloguer del parc públic d’habitatges a les famílies que hagin vist reduïts o eliminats els seus ingressos a conseqüència de l’estat d’alarma sanitària

Data de publicació: 27/3/2020

Aplicarà la mateixa mesura als locals vinculats a activitat comercial o econòmica

EMPRESA MUNICIPAL D'URBANISMEVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


L’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) eximirà del cobrament de lloguer de tots els habitatges de titularitat pública a les famílies que hagin vist reduïts o eliminats els seus ingressos, a conseqüència de l’estat d’alarma sanitària. Aquesta mesura també és extensiva als establiments vinculats a activitat comercial o econòmica.

La mesura extraordinària ja s’aplicarà a les mensualitats de març i d’abril, però s’estendrà a futures mensualitats, mentre es mantingui l’estat d’alarma. Si un cop finalitzada l’alarma sanitària la situació econòmica de la família perdura, s’adaptarà el lloguer als nous ingressos familiars, seguint el procediment ordinari.

Es descarta aplicar-la a aquelles famílies amb rendes públiques, donat que són ingressos que no es veuran afectats per l'estat d'alarma.

Pel que fa als locals vinculats a activitat comercial o econòmica, l’EMU té arrendats 8 locals que han hagut de tancar tots ells per l’estat d’alarma. A aquests se’ls aplicarà la mateixa exempció, per intentar pal·liar els efectes econòmics negatius d’aquesta situació. 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.