La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

El comerç de Lleida ofereix servei a domicili per fer front a la covid-19

Data de publicació: 25/3/2020

La Paeria, a través de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats, està fent un llistat de comerços de la ciutat i productors de proximitat amb l’opció de compra no presencial per evitar desplaçaments a la ciutadania i donar suport a persones que tenen dificultats per sortir durant el confinament

La iniciativa pretén compensar els productors afectats pel tancament dels mercadets ambulants setmanals

REGIDORIA DE CONSUM, COMERÇ I MERCATS


Llistat comerç amb lliurament a domicili (534,6 KB) Document PDF

Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


L’Ajuntament de Lleida està preparant un llistat de comerços i de productors/es de proximitat que ofereixen la possibilitat de comprar a domicili davant l’actual situació d’emergència pel coronavirus. El directori de comerços es pot consultar online al web de Paeria i s’anirà actualitzant amb els establiments i/o productors que s’afegeixin. D’aquesta manera, la ciutadania podrà veure els comerciants que permeten la compra no presencial, quin tipus de producte ofereixen, on estan ubicats i la manera de contactar-hi.

Amb aquesta iniciativa la Paeria pretén compensar els productors afectats pel tancament dels mercadets ambulants setmanals (de dijous al Camp d’Esports i dissabte al Barris Nord), que s’han hagut de suspendre per prevenir i contenir la propagació del coronavirus. Amb la coordinació de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats, la proposta facilita un model accessible per a la ciutadania perquè pugui abastir-se de productes de primera necessitat, alhora que dona suport al comerç i productors de proximitat. L'objectiu també és evitar el màxim de desplaçaments i donar suport a les persones que tenen dificultats per sortir durant aquest període de mesures excepcionals. 

Els productes que s’ofereixen son els que s’han considerat de primera necessitat (ho són, per exemple, alimentació, farmàcies, productes higiènics, etc.). Principalment, es tracta de comerços de fruites i verdures, restauració, carnisseries, supermercats, etc. En la majoria dels casos, estan oberts donat que són considerats serveis essencials (es recorda que els serveis no essencials han de mantenir l’activitat comercial suspesa fins a nou avís). Però per facilitar el confinament a la ciutadania, mentre duri aquest situació, possibiliten el servei a domicili.

Els establiments adherits a la iniciativa i que presten aquest servei a domicili segueixen les mesures de protecció i seguretat decretades en l’actual estat d’alarma.

Les botigues i els productors/es que vulguin sumar-se a aquesta llista per prestar aquest servei a domicili han de demanar-ho per correu electrònic a imc@paeria.cat i se’ls explicarà el funcionament.  


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.